Kedvezményes Fluke műszerek

 
 
 

FLUKE 115

MULTIMÉTER, TLK225 KÁBELCSOMAGGAL

Termékhez

FLUKE T6-1000

FESZÜLTÉG TESZTER 1000V, 200A

Termékhez

FLUKE 805

REZGÉSMÉRŐ AJÁNDÉK MÉRŐFEJJEL

Termékhez

FLUKE 1662

UNIVERZÁLIS ÉRINTÉSVÉDELMI MŰSZER

Termékhez
 
 
További kedvezményes műszerek
 
 

Tudta, hogy nálunk kalibrálva is megrendelheti műszerét?

Amennyiben kalibrált műszerre van szüksége, vásárláskor jelezze. Mi vállaljuk a kalibrálás lebonyolítását. Kalibrálási igénye esetén a vásárlást megelőzően is kérhet ajánlatot, vagy egyszerűen csak a kiválasztott műszer mellé rendelheti a termékoldalon. 

 

 

Tisztelt Partnerünk!

Mint már bizonyára más forrásokból is hallotta, az Európai Parlament és a Tanács  elfogadta a 2016/679 rendeletet a „természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról”, röviden: általános adatvédelmi rendelet (GDPR = General Data Protection Regulation).

Cégünk nagy figyelmet fordít a jogszabályoknak való megfelelésre, és természetesen az Ön adatainak védelméről!

Amennyiben a jövőben nem szeretne értesítést kapni kedvezményeinkről, szakmai cikkeket, videókat kapni tőlünk, ITT tiltakozhat az adatkezelés ellen.

 
 
 

Elérhetőségeink:

Global Focus Kft.
1119 Budapest, Etele út 59-61.
Telefon: +36 1/ 481-1233
E-mail:
info@globalfocus.hu

Kövessen minket!

 
 
 
 

Ezt a levelet a GLOBAL FOCUS Kft. küldte Önnek, mivel korábban árajánlatot kért, műszert vásárolt, részt vett rendezvényeink egyikén, vagy érdeklődött cégünk iránt.
Az elektronikus hirdetések a 2009. január 1. óta módosított 2001. évi CVIII. törvény és a hozzájuk a Nemzeti Hírközlési Hatóság, valamint az Adatvédelmi Biztos Hivatala által közreadott állásfoglalások szerint megengedettek. Köszönjük türelmét és megértését. Elnézését kérjük, amennyiben levelünkkel zavartuk.

 

Ha nem szeretne hasonló levelet kapni, akkor kattintson ide a leiratkozáshoz.